BUYING SUPPORT

BUYING SUPPORT is het inkoopadviesbureau voor Fashion & lifestyle. Met brede inkoopervaring en vakinhoudelijke kennis helpt BUYING SUPPORT retailers en ondernemers meer rendement te behalen uit het inkoopproces. Het resulteert in verbetering van de marge, hogere doorverkoop & omzetsnelheid, meer winst en beter voorraadbeheer.

Essentieel daarbij zijn de opbouw van het assortiment, inkoopplanning & inkoopbudget, reductie van nee-verkopen, sturen op cijfers en het optimaliseren van het leveranciersmanagement.

Ons motto: continu blijven verbeteren, innoveren & actualiseren en waarde toevoegen aan de inkoop. Het uitgangspunt is een klantgerichte en no-nonsense aanpak, waarbij het resultaat van de klant altijd voorop staat. Wil je meer informatie of interesse om van gedachten te wisselen over wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Contact »

Assortimentsplan een must

Het assortiment wat je aanbiedt is steeds belangrijker en het bepaalt of consumenten bij je kopen of juist afhaken. Wil je goede plek in de markt veroveren, dan zul je moeten kiezen voor een onderscheidend en specialistisch assortiment. Focus op die onderdelen van het assortiment waarin je kunt uitblinken en een brede keuze kunt aanbieden.

Lees meer »

Training Assortimentsopbouw

11 november 2020

Tijdens de training leer je het gevoel van mode en trends te vertalen naar een professioneel collectieplan en kun je makkelijker de juiste inkoopbeslissingen nemen.

Lees meer »

2-daagse Training inkoopplanning en inkoopbudget winter 2021

2 en 16 december 2020

Tijdens deze 2-daagse cursus leer je een inkoopplan te maken en een inkoopbudget op te stellen aan de hand van je eigen cijfers.

Lees meer »