BUYING SUPPORT

BUYING SUPPORT is het inkoopadviesbureau voor de modebranche. Met brede inkoopervaring en vakinhoudelijke kennis helpen wij retailers en detaillisten om meer rendement te halen uit het inkoopproces. Het resultaat is kostenbesparing, margeverbetering en meer winst.

Essentieel daarbij is de opbouw van het assortiment, sturen op cijfers, leveranciers beoordelen, inkoopplanning en budgettering.

Ons motto: continu blijven verbeteren, innoveren en waarde toevoegen aan de inkoop. Het uitgangspunt is een klantgerichte en no-nonsense aanpak, waarbij het resultaat van de klant altijd voorop staat.

Assortimentsplan een must

Het assortiment wat je aanbiedt is steeds belangrijker en het bepaalt of consumenten bij je kopen of juist afhaken. Wil je goede plek in de markt veroveren, dan zul je moeten kiezen voor een onderscheidend en specialistisch assortiment. Focus op die onderdelen van het assortiment waarin je kunt uitblinken en een brede keuze kunt aanbieden.

Lees meer »

Inkoopplan & budget

Diverse ondernemers adviseren en helpen wij bij de inkoopplanning om zo meer resultaat en rendement te gaan realiseren met minder inkoopbudget.

Lees meer »

2-daagse Workshop inkoopplanning en inkoopbudget winter 2018

4 december en 18 december 2017

Tijdens deze 2-daagse cursus leer je een inkoopplan te maken en een inkoopbudget op te stellen aan de hand van je eigen cijfers.

Lees meer »